Menambah Maggi

Maggi boleh menjadi barang Switzerland yang diuruskan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk membekalkan rakyat Malaysia produk makanan kegemaran mereka seperti perasa dan mi cepat. Maggi telah memperoleh beberapa kepujian di bawah Nestle, seperti membuat logam mulia dalam Putra Brand Honours pada tahun 2019. Maggi sangat digemari oleh rakyat Malaysia kerana ia mencipta barang makanan yang halal untuk menyediakan penyediaan resepi nasi lemak yang mudah.

Barang Maggi

Produk Maggi kegemaran merangkumi mi segera yang dibeli dari pelbagai rasa seperti dada ayam dan kari. Kami mempunyai sos tiram dan sos cili secara tradisional digunakan sebagai perasa atau bahkan untuk meningkatkan gaya makanan. Pakej perasa kami seperti ayam dan daging lembu juga memudahkan penyediaan makanan. Campuran dan pasta cepat kami adalah bahawa anda harus menyediakan hidangan segera dengan cepat.

Hidangan Yang Harus Kita Cuba

Kami menyediakan pelbagai resipi lazat yang dapat dihasilkan dengan mudah dengan item Maggi. Anda boleh mempertimbangkan menu rendang dada ayam kami yang enak dibuat untuk penggemar unggas dengan semua perasa CukupRasa. Ada rancangan untuk menjamu selera dengan daging? Tumis daging dan brokoli kami penting untuk anda bersama dengan sos sos tiram yang enak.

Maggi MY

Buat Sekarang Dengan Maggi

Adakah anda memerlukan sesuatu yang cepat dan sedap? Pertimbangkan resipi ringkas dan lazat kami dengan CukupRasa dan ciri perasa nasi goreng, seperti menu nasi goreng Cina kami. Resipi makanan laut yang berkualiti juga ada, seperti udang kami berlapis panas dan pedas dan masam dari Tomyum Paste saya. Sediakan resipi organik berkhasiat seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin menggunakan kiub stok kami.

Gaya Antarabangsa Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh dunia di rumah anda dengan barang dagangan Maggi. Kami pastinya mempunyai resipi lazat Amerika seperti meatloaf dan pilihan dari Timur seperti ladu domba dan kung pao unggas. Hidangan unggas teriyaki kami dengan perapan tiram Maggi untuk sebarang hidangan Jepun dan hidangan Arab yang cepat, termasuk nasi Arab unggas, yang diperbuat daripada kiub kari Maggi.

Sesuatu yang Baru Dengan Maggi

Maggi terkenal di seluruh dunia bahawa lelaki dan wanita dalam banyak bahagian di planet ini menggunakan barang-barang kita secara kreatif, walaupun untuk makanan. Kheer, makanan tradisional puding beras India dengan tenusu, telah dibuat dari mi dari mi segera Maggi selama 2 minit. Barang-barang kami juga dimasukkan ke dalam piring makanan ringan, seperti keripik kentang, oleh tukang masak kediaman.

Petua Berguna dari Maggi

Untuk masa isi rumah yang lebih berkualiti, optimumkan masakan anda dengan arahan dan petua. Cari kaedah untuk membuat pasangan mi terbaik anda, cara terbaik menggoreng makanan laut seperti pakar, atau cara terbaik untuk menyediakan makanan dengan betul untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan kewangan anda. Dengan MAGGI, anda juga akan mengetahui cara mengatur dapur anda untuk membantu memanfaatkan sepenuhnya tempat di sana.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Jadikan Maggi sebagai keputusan anda untuk memasak untuk menyediakan makanan segera dan mudah di rumah anda sendiri. Produk dari Maggi akan menghasilkan banyak hidangan dalam teknik praktikal sehingga anda dapat menyediakan makanan dengan hampir semua yang boleh didapati di pantri anda. Pelbagai resepi nasi lemak berkualiti kami juga dapat membantu anda bebas dari menu kerana mereka dapat merangsang anda untuk mendapatkan idea penyediaan makanan dengan pasti.